Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Logitech ανακοίνωσε το νέο σετ ηχείων G560 για gamers

*
H Logitech παρουσίασε το σετ ηχείων με την ονομασία G560 τα οποία απευθύνονται κυρίως σε gamers. To "πακέτο" αποτελείται από δύο ηχεία και ένα subwoofer και θα λανσαριστεί τον Απρίλιο, με κόστος $199. Οι δυνατότητες σύνδεσής τους είναι μέσω USB 3,5mm και Bluetooth ενώ η ύπαρξη φωτισμού RGB δίνει ένα διαφορετικό τόνο στο προϊόν. Μάλιστα, τα ηχεία διαθέτουν δύο διαφορετικές ζώνες φωτισμού, δυο μπροστά και δύο στο πίσω μέρος που συγχρονίζονται με τα παιχνίδια ή το περιεχόμενο της οθόνης. Κάποια παιχνίδια θα μπορούν χρησιμοποιούν το φωτισμό σε συγκεκριμένες καταστάσεις και ένα καλό παράδειγμα θα ήταν, τα φώτα να γίνονται μπλε και κόκκινα όταν πλησιάζει περιπολικό στο GTA V. Τέλος, η υποστήριξη DTS:X κάνει δυνατή την προσομοίωση ήχου surround από δύο μόλις ηχεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*